Кои сме ние

Кен Панел Монтинг е лидер на Македонскиот пазар во изработката на Монтажни куќи, Контејнери, Кабини, Чуварници и слично. Има долгогодишно искуство со над 500 задоволни клиенти во Македонија и странство. Нуди најквалитетни производи изработени од најсофистицирани еколошки панели за своите купувачи.

Што не одвојува од останаите

Квалитетната работа и постојаното усовршување на професионалниот тим е само дел од многуте работи кои го прават Кен Панел Монтинг да е на врвот во својата струка. Покрај квалитетната работа, Кен панел Монтинг гарантира и 2 години гаранција за квалитет и издржливост на сите производи.

Мисија

Мисијата на Кен Панел Монтинг е преку конзистентна квалитетна изработка, постојано усовршување на професионалниот тим и константно оптимизирање на производните процеси да се обезбеди највисоко ниво на квалитет на производите и навремена и безбедна испорака и монтажа.

Визија

Со зголемување на ефикасноста и економичноста во работењето, подобрување на соработката со нашите клиенти и постојано подобрување на производните процеси, Кен Панел Монтинг да стане синоним за квалитетна изработка на монтажни контејнери, куќи и челични конструкции.