Чуварници

Врз основа на нашето долгогодишно искуство, нудиме производи со долг живот по разумни цени. Галванизирана метална конструкција, избор од сандвич (PUR) панели со изолација од 4 cm до 10 cm, висококвалитетна електрична инсталација, LED осветлување, водоотпорен ламинат, линолеум, керамички или гранитни плочки.

Можете да изберете модел по стандардни размери, но можеме да направиме и модел по ваш дизајн. Стандардните контејнери се со висина од 250 сm до 300 сm. Ширината е 240 сm до 300 сm. Должината може да биде од 100cm до 400 сm / 500 сm / 600 сm / 700 сm / 800 сm, a максимум 1200 m.

Киосци

Контејнерите се направени од галванизирана метална конструкција. Издржливоста на стандардниот под е 200 kg/ m2. Стандардната изолација на ѕидот е од 4 cm до 10 cm сандвич (PUR) панели, обоени во RAL. Контејнерите се со PVC или алуминиумски прозорци и врати. Во стандардниот контејнер со големина 240 cm х 600 cm, постојат три монофазни приклучоци, осигурувач и LED светла. Во бањите и тоалетите има плочки, исто така има и мијалник и огледало, туш кабина. Димензиите на кујните се 80 cm x 50 cm x 100 cm , со мијалник и два шкафови – горни и долни.