• slidebg1
  НИЕ ГРАДИМЕ Одлични
  Проекти
  Професионалниот пристап кон работата и постојаното усовршување на нашиот тим,
  преставува гаранција за одличната изведба на нашите проекти.
 • 2
  Секаков вид на монтажни објекти
  Креативно & Професионално
 • 3dbg
  Квалитетот пред се
  Потврда за нашиот квалитет на работа преставува меѓународниот сертификат TUV.

Стандардни монтажни контејнери

Контејнери за фирми и претпријатија како деловен простор, викендици, контејнери за градежништво, гаражи, киосци, магацини, наплатни каси, складишта и друго.

Гаранција од 2 години и можност за достава низ цела Република.

Тоалетни монтажни контејнери

Врз основа на нашето долгогодишно искуство нудиме изработка на тоалетни монтажни контејнери со галванизирана метална конструкција, сендвич (PUR) панели со изолација, водоотпорен под, вградена електрична инсталација, прекинувачи и осветлувачки тела во неколку различни димензии.

Монтажни модули

Модулите можете да ги комбинирате како сакате. Големината на една модула е 240cm x 600 cm. Модулите можат да се поврзат, како во ширина, така и во должина.

Монтажните модули може да бидат со единечни, минливи или неминливи соби.

Челични конструкции, хали и надсрешници

Кен панел покрај изработката на монтажни контејнери се занимава со изведба на челични конструкции, хали и надсрешници кои се изработени по највисоките светски стандарди и со употреба на високо квалитетен челик.

Монтажни кабини-чуварници

Изработка на Монтажни Кабини-чуварници од галванизирана метална конструкција и еколошки панели погодни за:

 • Продавници
 • Трафики
 • Киосци
 • Чуварници
 • Тоалетни кабини (wc)

Монтажни куќи

Монтажни куќи за живеење со комплетна изолација, покрив, тоалет, електрична инсталација, водоотпорен ламинат, осветлување, со прозори и врати по избор. Одличен избор за викендички или деловен простор.

 • Викендички
 • Продажен салон
 • Деловен простор

Дел од досега реализираните проекти

Кен Панел Монтинг во досегашното постоње има реализирано голем број на проекти од најразличен тип. Подоле можете да погледнете еден мал дел од нашите досегашни проекти.

Проект по ваша мерка

Секој проект може да биде изработе согласно вашите желби и потреби во посакуваните димензии

За секој прозивод што го изработување Ви нудиме предлог шеми

Дополнително Кен Панел Ви нуди можност проектот да биде изработен од ваша рака

Проектирање

Нашата работа започува со проектирање на вашата идеја. Нашиот тим составен од врвни и искустни архитекти, ќе Ви овозможи секоја ваша идеја да биде преточена во врвен проект.

Изведба

Поседувањето на најновата технологија во изработката на монжтажни панели и користањето на квалитетни и еколошки материјали, преставуваат доволна причина да ни ја доверите вашата доверба при изработката на монтажен објект.

Монтажа

Акумулираното искуство кај нашиот тим овозможувајки брза и професионална монтажа за само неколку дена, е она што ја комплетира сликата за високата професионалност на Кен Пенел Монтинг од самиот почеток до завршетокот на проектот.

Зошто Кен Панел Монтинг

Квалитет

Квалитетната работа и постојаното усовршување на професионалниот тим е само дел од многуте работи кои го прават Кен Панел Монтинг да е на врвот во својата струка.

Гаранција

Покрај квалитетната изработка со изборот на Кен панел Монтинг добивате и 2 години гаранција за квалитет и издржливост на сите производи.

Транспорт

Кен Панел Монтинг располага со сопствени возила кои можат да Ви овозможат транспорт низ цела Македонија!

ЗадоволниКлиенти

 • ДГ БЕТОН АД Скопје

  Монтажните контејнери од Кен Панел Монтинг се навистина квалитетни и долготрајни.
  Преносни контејнери за градежништвото придонесуваат многу во работата на Бетон!

 • Окта АД Скопје

  Најевтини и најквалитетни. На Македонскиот пазар и беше потребна компанија како Кен Панел Монтинг.
  Контејнерите се со врвен квалитет и се изработени од еколошки панели. Уверете се и самите!

 • Трансмет ДОО

  Има многу компании на пазарот кои што нудат контејнери, но Кен Панел е дефинитивно најдоброто решение.
  Најевтини, издржливи, квалитетни, со гаранција и можност за транспорт низ цела Република.

Клиенти-Наши партнери

Во досегашното работење Кен Панел Монтинг има воспоставено широка мрежа на задоволни клиенти и партнери.

Дел од нашите партнери и клиенти, задоволни од нашата работа.
Дали и сакале да бидете следниот ?