Стандардни монтажни контејнери

Нашите стандардни монтажни контејнери се изградени со високо квалитетни материјали. Ова овозможува лесна можност за транспорт во иднина на истите, правеќи ги нив повеќенаменски.

Прочитај повеќе

Тоалетни монтажни контејнери

Подот во бањите и тоалетите е со плочки. Материјалите може да бидат стандардни или по ваш избор. Може да изберете PVC или алуминиумски прозорци и врати. И може да ви ставиме прозорци во различни големини.

Прочитај повеќе

Чуварници

Чуварници изработени од најквалитетните материјали кои нашата фирма ги изработува ексклузивно за нашите клиенти , внесуваме доверба во нашата работа со еколошки врвни стандарди.

Прочитај повеќе

Монтажни куќи

Практично и економично решение. Куќата што ја посакувате ја правиме за минимум 15 денa во зависност од големината, ги доставуваме и монтираме готовите куќи каде што сакате во еден ден по разумни цени.

Прочитај повеќе

Монтажни Модули

Модулите можете да ги комбинирате како сакате. Големината на една модула е 240cm x 600 cm. Модулите можат да се поврзат, како во ширина, така и во должина.

Прочитај повеќе

Челични конструкции, Хали и Настрешници

Кен панел монтинг покрај изработката на монтажни контејнери нуди изработка на челичните конструкции и целосна изведба на вашите фабрички хали.

Прочитај повеќе