Стандардни монтажни контејнери

Врз основа на нашето долгогодишно искуство, нудиме производи со долг живот по разумни цени.

Галванизирана метална конструкција, избор од сандвич (PUR) панели со изолација од 4 cm до 10 cm, висококвалитетна електрична инсталација, LED осветлување, водоотпорен ламинат, линолеум, керамички или гранитни плочки.

Можете да изберете модел по стандардни размери, но можеме да направиме и модел по ваш дизајн.

Стандардните контејнери се со висина од 250 cm до 300 cm. Стандардната ширина е од 240 cm до 300 cm. Стандардната должина може да биде од 100 cm до 1200 cm. Димензиите можат да бидат по ваша желба без ограничувања.

Контејнерите се направени од галванизирана метална конструкција. Издржливоста на стандардниот под е 500 kg/ m2.

Стандардната изолација на ѕидот е од 4 cm до 10 cm сандвич (PUR) панели, обоени во RAL 9002/9002. Контејнерите можат да бидат со PVC, алуминиумски метални или дрвени прозори и врати.

Во стандардниот контејнер со големина 240 cm х 600 cm х 250cm, постојат три монофазни надградни приклучоци, осигурувач табла и LED светла.